Pagina's

vrijdag 6 juni 2014

Zomertijd - Haarbanden tijd

Heerlijk we kunnen weer genieten van mooi warm weer! Dat bracht ons op het idee om een haakpakketje samen te stellen voor het maken van een haarband. Lekker je haar uit je gezicht op die warme dagen.

En we hebben gekozen voor bananenzijde. Ja, je kunt een banaan in je haar dragen! Wie had dat gedacht.

haarband haakpatroon bananenzijde

Bananenvezels

Maar als je denkt dat dit garen van bananen is gemaakt, dan vergis je je. Net als wij deden toen we voor het eerst van bananenzijde hoorden. 

Deze mooie en superzachte zijde is gemaakt van de vezels van de bananenplant. En om direct een veelgestelde vraag te beantwoorden, nee, het ruikt niet naar bananen. Jammer wel eigenlijk.

Haken met bananenzijde


Passend

Deze haarband wordt netjes op maat gehouden door een klein haar elastiekje in dezelfde kleur groen. Zo is de haarband lekker elastisch en passend voor iedere hoofdmaat.

Beginners

Ook als je een beginnende haakster bent kun je deze haarband haken. De enige steken die gebruikt zijn, zijn stokjes en lossen. Het haakpatroon is dus lekker super easy en dat hoort wel bij deze warme dagen. Niet te veel inspanning in de hitte.

haarband haakpatroon


Nu te koop

Kijk hier voor meer informatie over dit haakpakketje en klik om te bestellen, dan heb jij ook voor je het weet een banaan in je haar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten