Pagina's

vrijdag 9 mei 2014

Fair trade webwinkel

Ja, we zijn toegevoegd aan de Eerlijk Winkelen route in Alkmaar. Als eerste en enige webwinkel viel ons de eer te beurt om toegevoegd te worden aan deze route. Iets waar we best trots op zijn!


Eerlijk winkelen in Alkmaar

Heel Nederland

Natuurlijk zijn we als webwinkel voor heel Nederland actief. En kun je overal vandaan onze mooie haak- en breipakketten bestellen. Dus ook als je eerlijk wilt winkelen vanuit je luie stoel is dat geen probleem!

Meer Fair Trade en duurzaam

De reden dat o.a. de gemeente Alkmaar zich zo inzet voor deze Eerlijk Winkelen route is het feit dat ook zij gelukkig inzien dat we allemaal meer en meer ons moeten gaan richten op Fair Trade en duurzame artikelen. Iets waar wij met Vanna natuurlijk voor 100% achter staan en ook duidelijk vorm aan willen geven.

webwinkel

Klanten zijn enthousiast

En waar het natuurlijk allemaal om draait is dat onze klanten enthousiast zijn over onze artikelen. En dat zijn ze! Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Judith die een hele poef haakte met een van onze mooie gerecycled garens.


judith

Kom je ook Fair Trade winkelen

Neem een kijkje in onze winkel op http://www.vanna.nl en ontdek wat voor leuke en duurzame haak- en breipakketten wij voor je hebben bedacht. ____________________________________________________

Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief

* indicates required
Email Format

Geen opmerkingen:

Een reactie posten